2014-2015学年五年级英语上学期期末测试卷(A卷)

发布于:2021-06-13 17:06:57

2014-2015 学年五年级英语上学期期末测试卷(A 卷)
一 二 三 四 五 六 七 八 总分

一.请在四线格内认真抄写下面一段话,相信你的书写是最棒的。(2 分) Daming and his father went to the Great Wall at the weekend. They went to Badaling by bus. They arrived there at ten o’clock in the morning.

A. starting B. starts C.start ( ) 4. Then we went _____ the classroom . A. into B. in C.to ( ) 5. Don’t walk _____ the grass!. A. in B. on C. at ( ) 6. Dogs are very_____ for us. A. use B. used C. useful ( ) 7.He can’t ______. He is blind. A.hear B.see C.say ( ) 8. It can climb up _____ wall A. any B. some C. a ( ) 9.Daming is ____ behind the chair. A. hide B. hid C. hiding ( ) 10. In the past my grandpa ____ very fast. A. run B. ran C.running 五.补全对话,并将正确答案的序号填在相应的横线上。 (10 分) A. How is my grandma? B. Are you feeling angry? C.She went home this morning. D. What’s the matter ? E. She told me that. Amy: _________? Lingling: Oh ! No, I am not. Amy: Are you feeling sad ? Lingling: Yes… Amy: ________? Lingling: My grandma is ill in hospital. Amy: Oh, I’m so sorry! Lingling: I called my mum yesterday._______ Ms Smart: Your mum called this morning, Lingling. Lingling: ________? Did she tell you ? Ms Smart: Yes. Your grandma is better now._______ Lingling: Fantastic! I’m happy now! 六.选择配伍,并将正确答案的序号填在题前括号里。 (10 分) I II ( ) 1. Do you like these cars? A. Yes, there is. ( ) 2. What’s the matter ? B. I can see 20 numbers. ( ) 3. Is there any milk ? C. Yes, I can ( ) 4. What’s the time do you get up ? D. No, there aren’t.
1

二. 选出每组不同类的词语,并将正确答案的序号填在题前括号里。 (5 分) ( ) 1. A. apple B. ice cream C. orange ( ) 2. A. British B. England C. China ( ) 3. A. us B.me C. we ( ) 4. A. rang B. took C. play ( ) 5. A. use B. useful C. catch 三. 选词填空,并将正确答案的序号填在相应的横线上。 (5 分)

A. feel

B. about

C. email

D. juice

E. matter

1. How much ________ do you want ? 2. We sent you an ________ yesterday. 3. Do you _______ happy? 4. It’s a book ________ China. 5. What’s the __________, Amy ? 四. 单项选择,并将正确答案的序号填在题前括号里。 (10 分) ( ) 1.Where did you _______? A. go B. went C. going ( ) 2. _______ meat did you buy? A. How B. How many C. How much ( ) 3. What time does your school _______?

( ( ( ( ( ( 七.

) 5. Did you wash my coat ? E. At six o’clock. ) 6. Are you feeling sad ? F. No, I’m not. ) 7. How many numbers can you see? G. Yes, I do. ) 8. Are there any books? H. Two kilos. ) 9. Can you sing well? I. No, I didn’t. ) 10.How much cheese did you buy? J. I lost my bag. 阅读短文,根据短文内容选择正确答案.(10 分)

2.Lingling, you, find, did, where (?)

Bob was busy last weekend. He visited his grandma on Saturday. It was his grandma’s birthday. In the morning, he went to the supermarket with his mother. They bought a present for his grandma. In the afternoon, he cooked noodles and cakes. With his grandma. In the evening, they watched TV. At 9 o’clock he went to

3. John was in the

(厨房).

4.Do you do 5. He’s slow now,but

(运动) every morning ? (健康的).

bed. On Sunday morning, he played football with his friends. In the afternoon, he did his homework and drew a picture. At 5 o’clock in the afternoon he went home 6. It took us one hour and twenty by bus. He went to bed at half past eight. ( ) 1. Bob visited his ______ on Saturday. A. father ( B. grandmother C.grandfather 2014-2015 学年第一学期期末学业水*测试 五年级英语(A 卷)参考答案 一. 二. 三. 四. 五. 六. 七. 八. 略 1.B 2.A 3.C 4.C 5.B 1.A 2.C 3.C 4.A 5.B 6.C 7.B 8.A 9.C 10.B 1.D 2.C 3.A 4.B 5.E 1.G 2.J 3.A 4.E 5.I 6.F 7.B 8.D 9.C 10.H B D E A C 1.B 2.B 3.C 4.A 5.A 1. You can play football well. 2. Where did you find Lingling 、 3. kitchen 4.exercises 5.healthy 6.minutes (分钟).

) 2. Bob and his mother went to the supermarket on ______ A. Sunday B. Saturday C.Friday

(

) 3.What did Bob do on Sunday morning ? A. They cooked noodles. B. He watched TV. C. He played football.

(

) 4.On Sunday afternoon, he went home by _______. A. bus B.bike C.train

(

) 5. When did he go to bed last Sunday ? A.8:30 B.9:00 C.9:30

八. 连词成句,填写单词。 (8 分) 1. well, can, football, you, play (.)

2


相关推荐

最新更新

猜你喜欢